Välkommen till Blentarps BK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Blentarps BK
Fotboll

BLENTARPS BK

Hej!

Välkommen till vår nya hemsida. 

 

Blentarps BK

En förening i hjärtat av Blentarp, en förening för alla människor. Tillsammans är vi den Blåa Familjen.

 

Föreningens verksamhet bygger helt på ideellt engagemang från våra föräldrar, barn och ungdomar. 

 

På hemsidan kan du bekanta dig och följa alla våra lag och du missar inte den senaste nyheten.

 

På hemsidan kan du läsa matchrapporten från senast matchen och i kalendern kan du se träningstider och vilken dag det är match.  

 

 

 

 

Träningsmatch 2 mars kl.12
2024-02-23 18:46

Nästa träningsmatch för herrar är i antågande och du missar väl inte den? 

 

Önneköps IF - Blentarps BK 

 

Lördag den 2 mars kl.12

Hörby IP Konstgräset 

 

 

 

 

Årsmöte i klubbstugan kl.14
2024-02-14 15:37

Årsmöte 10 mars kl.14:00 i klubbstugan

 

Alla hjärtans dag 💙💙💙
2024-02-14 14:28

Det är idag vi visar extra uppskattning och omtanke för människor i vår omgivning 

 

Blentarps BK vill visa vår uppskattning till alla våra fantastiska ledare , alla våra spelare, alla ni föräldrar som hjälper till på matcher att sälja i kiosken, alla våra duktiga barn och ungdoms domare och till samarbetspartners och sponsorer och alla andra som stöttar och bidrar.

 

Tillsamman delar vi glädje 💙💙

 

Glad alla hjärtans dag 

 

Blentarps BK 💙💙💙

Första träningsmatchen
2024-02-12 22:16

Första träningsmatchen brukar innebära  förändringar, oklarheter och massvis av frågetecken som ska redas ut.

 

Men med mer än halva laget borta pga sjukstuga i truppen så kunde vi ställa upp med hela 9 spelare från egna truppen och resten fick vi låna in från 15års laget. Bla Nyss fyllda 14åriha Ted Eriksson som fick göra A lagsdebut. Även Mateus, Oscar och Wilhelm gjorde sin debut i seniorlaget. 
Två nya spelare fick även dom spela i Johan och Mommo så med andra ord var förutsättningarna för att få förra vårens självspelande Piano inte ultimata. 

Nu är jag bara brutalt ärlig när jag säger att jag inte trodde att vi skulle ha en chans denna matchen och skulle vara nöjda om vi kunde få ett skott på mål. Men här måste jag berömma föreningens ungdomsledare som lyckas utbilda så pass duktiga spelare så dom kan komma in i seniortrupoen och bidra! 

Mina tankar inför matchen bekräftades ca 1 minut in i matchen där vi ger bort bollen till deras anfallare som stod helt själv framför Ted och kunde sätta bollen i mål. 
Men nu börjar det roliga. I massiv motvind så var det vi som tog tag i bollen och rullade runt där vi hittade rätt mängder av gånger i uppspelsfasen och även ett steg högre upp. Vi hittade rätt bollar så fort vi hade rörelse och kunde mer eller mindre gå in i halvtid med ett 70-30 bollinnehav. Även ett mål gjorde vi som blev bortdömt för offside. Synd att Vilhelm inte skulle få göra ett mål i debuten. 
Med 15min kvar så vred Mommo knäet och sitter i skrivande stund inne på akuten med ett förväntat korsbandsproblem. Hoppas på att det inte är så illa och önskar honom ett snabbt tillfrisknande! 

Andra halvlek var faktiskt riktigt roligt att se. Inte nog med att vi utnyttjade den hårda vinden i pressen så lyckades vi vid flertalet tillfällen faktiskt etablera anfallsspel på motståndarnas planhalva och vi vågade rulla boll även där. Var faktiskt kul att se och jag var riktigt imponerad över hur vi tog oss an matchen. Vi kunde även mäkta med hela tre ramträffar  och en hel del hörnor som Emil slog på ett bra sätt. Synd bara att det blåste för annars är jag helt  övertygad om att det hade rasslat till! 

Summan av matchen är ett klart godkänt med tanke på förutsättningarna! Från förra årets trupp så var det enbart två-tre spelare som spelade regelbunden A lagsfotboll så vi kan  konstatera att vi är på väg åt rätt håll på många fronter!! 

En ny träningsvecka väntar och på lördag är det match mot Rydsgård klockan 12 i Rydsgård! Hoppas på bättre väder och en större trupp till den matchen

Nu är vi igång
2024-02-12 08:25

Träningstider 2024 

 

Söndag kl.15:30 - 17:00 

 

Viktigt

Du måste registrerar dig i Sportadmin på denna länk https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=704669837 för motionsidrott för att delta i Oldboys. 

 

I kommentarer skriver du Oldboys motionsidrott 

 

Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
Herrlaget, 21/02 10:19 
Födda 13/14, 17/02 14:00 
Oldboys , 12/02 21:42 
Herrlaget, 11/02 14:42 
Födda 13/14, 03/02 17:02 
Födda 08/09/10, 27/01 23:21 
 
Våra sponsorer