Följ oss på Facebook
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Blentarps BK
Fotboll

P-11/12

Glädje delar vi tillsammans! 

Referat: IF Limhamn Bunkeflo vit - Blentarps BK 
Seriepremiär Bortamatch "Vind i seglen"
2024-04-16 14:12

Äntligen var det seriepremiär på riktigt! Men frågan var om vi valt fel sport den dagen. För det var bästa seglingsväder.  Nå väl. Efter en bra försäsong så känner vi nu att spelet börjar falla på plats. Vi åker till ett mycket blåsigt Limhamn med 10 st spelare. Matchen börjar vi som vi vill börja matcherna. Med att ha ett stort bollinnehav. Vi känner ganska tidigt att detta laget ska vi göra mål snabbt på och det gör vi.

Men inget ska vara enkelt! Limhamn vinner boll efter en utspark som vi inte kontrollerar och då blir det direkt en omställning i slutet av 2a. Och nu är det utjämnat 1-1. 

 

Vi kommer ut i 3e ännu hungrigare och vi alla känner att vi har ett spelövertag både tekniskt och fysiskt står vi emot dom väldigt bra. Men helt plötsligt vill inte bollen i mål och vi skyller på blåsten! Det var bara den som kan stoppa oss nu, kände vi!

Vi gör ett byte. Vi bytar plats på ytterbackarna för nu vi vill ha en snabb sida och då händer det. Ett skott utifrån sitter i vänsterkrysset väl placerat i 73e minuten helt otagbart och nu leder vi igen 1-2. Nu gällde det att hålla boll som vi är bäst på. Men med 2 minuter kvar orkar vi inte hålla mot deras tunga offensiv och turligt hittar bollen in och 20 sek senare blåser domaren av matchen. 

 

En match vi ska vinna men ett x är väl helt okej och det viktigaste är att domaren inte fick avgöra matchen. En bra match och vi tar med oss positiva delarna med oss hem. Jäkligt bra spel killar 

 

Tack till LB07 

 

På lördag 6 april
2024-04-03 16:25

Sista träningsmatchen inför seriestarten 14 april 💥💙

Träningsmatch Lördag 2 mars
2024-02-29 00:19

Träningsmatch 

Sjöbo Konstgräs 

Kl.10:45 

 

Blentarps BK - Svedala IF

 

 

 

Träningsmatch 9-manna
2023-11-28 09:03

2024 börjar vi att spela 9-manna.

 

Den största förändringen är spelplanen – där vi går från att ha spelat 7-manna på en plan som är 35 meter bred och 55 meter lång, till en 9-manna plan om 50 meter bred och 65 meter lång, det är främst bredden på planen som kommer att bli den signifikanta skillnaden och hur viktigt det är med att släppa bollen.

 

Straffpunkten förflyttas från 7 meter till 9 meter, de bollar vi spelat med fortsätter vi med. Vi kommer att spela 9-manna under två år.

 

Offside-regeln har vi disskuterat och tittat på filmer.

 

Vi tänker på de fyra S:en;

Spelbar, spelavstånd, spelbredd och speldjup, likt en blommande tulpan.

 

Målet med träningsmatchen 

*Är mycket positivt snack

*Snabba beslut

*Koncentration

*Ligg på rätt sida

*Bollen göra jobbet

*Följa vår gameplan

 

Men det viktigaste är att vi har kul! 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
Våra sponsorer