BLENTARPS BKS LOPPMARKNAD PÅ IP 20 Maj kl 13-16
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Blentarps BK
Fotboll

P-11/12

Glädje delar vi tillsammans! 

Referat: Blentarps BK  - Wollsjö AIF 
Första seriematchen
2023-05-22 11:21

Vi kommer igång snabbt med vårt spel och det märktes tydligt att vi var både kompis med hemmagräset och boll.  Vi håller ihop försvarsspelet med att ligga nära och vi stänger nästan mitten helt för dom. När vi får dominera med boll då spelar vi både på djupet och vi kan hålla bredd. Då ser fotbollen mycket enkel ut för oss! Vi ska möta Wollsjö AIF igen och då är det borta. Vi hoppas vi kan spela lika bra som vi gjorde hemma.

 

Absolut den bästa starten på serien! Det kommer bli många matcher med en bra bredd på klubbar i serien, så det  ska bli kul att träffa alla lagen/ledarna.

 

Några av lagen känner vi redan i serien och några är helt nya för oss. 

 

 

 

 

 

 

Referat: KristianstadArenaCup - Blentarps Bollklubb P-11/12
KristianstadArenaCup 21 januari 2023
2023-05-02 13:49

Jättekul för killarna att få spela i en sådan stor cup och vi fick backa upp med 2 tjejer. som gjorde det mycket bra. Vi spelar en bra Futsal och får möta bra lag och matcherna är jämna och snälla. Riktigt kul! Vi alla njöt av varje sekund vi fick vara ute på planen. Vi fick också bytt telefonnummer med andra klubbar som vi ska kontakta. Kan starkt rekommendera att anmäla sig till denna trevliga Futsal cup.  

Referat: Veberöds AIF vit - Blentarps BK 
Match i Veberöd
2023-05-02 11:28

I början står vi bra upp emot deras höga press! Vi utnyttjar bra deras tomma ytor dom lämnar, men bollen kommer tyvärr inte fram tillräckligt snabbt! 

Vi börjar att drälla för mycket med boll i uppspelet. Det utnyttjar dom blixtsnabbt, med att ställa om till ett snabbt anfallsspel!  Vårt presspel är bra men det börjar att svaja  i 2a.  I den 3e perioden stänger dom helt sina tomma ytor och det gör dom otroligt bra! Det känns precis som dom är överallt på hela planen).

På våra fasta situationer tappar vi bort markeringen och det försvagar också oss . Vi har tränat extra mycket på hur viktigt markeringsspelet är på fasta situationerna. Vem/vilka som tar rollen framför vårt mål.

 

Idag var Veberöd allt för bra för oss helt enkelt! 

 

 

Vi tar med matchen hem till veckans träningar och tar med det positiva!

 

#Tillsammansdelarviglädje    

 

 

 

 

Seriestart 15 april på Blentarps IP
2023-03-21 14:58

Vi startar vår serie 15 april hemma mot Wollsjö AIF

 
Våra sponsorer