Följ oss på Facebook
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Blentarps BK
Fotboll

Referat: Blentarps BK  - Södra Sandby IF 1
Första hemmamatchen
2024-04-20 16:22

Så var det dags för första matchen hemma, lite speciellt även att det var fredag kväll. Blåsigt värre men så tacksamma för att det i alla fall inte regnade. 

Det blev en målrik match med fördel till S Sandby, de är otroligt snabba och vi hinner inte med. Tjejerna kämpar på otroligt bra, första och sista halvlek är riktigt bra men andra glömmer vi gärna. 

Vi behöver fortsatt träna på snabbhet och att hela tiden kämpa för bollen.
För vi ger aldrig upp! 

Efter match blev det självklart godaste Blentarps Korven som var klara på grillen! 

Referat: Dalby GIF vit - Blentarps BK 
Seriepremiär
2024-04-15 14:02

Äntligen premiär - som vi längtat!

Sparbanken Skåne Cup
2024-03-03 19:56

Då har vi spelat vår sista cup inomhus för denna gång! Trevliga Sparbanken Skåne Cup som arrangerades av Sjöbo IF och med detta blev det även kommunderby. 
Det har hänt något med tjejerna och laget under hösten och vintern och det är med en sån glädje och värme vi ser dem spela. Laget har verkligen blivit sammansvetsade och det har fötts ett självförtroende i spelarna som är fantastiskt. 

Tjejerna gjorde tre fina matcher med en vinst och två oavgjorda matcher. 

Nu tackar vi för denna inomhussäsong och börjar träna utomhus och förbereder oss för seriepremiär. 

Referat: Lunds BOIS - Blentarps BK 
Inte på topp men det räckte ändå
2023-09-24 13:16
Viktigt att tacka sina supportrar

En blåsig och solig morgon på Gunnesbo Gård i Lund. Dagens trupp består av 10 spelare. Peppade på dagens match men som vanligt också lite morgontrötta. 
En lugnare uppvärmning som tjejerna har önskat inför match. Ett kort snack i omklädningsrummet och så är matchen igång. 

Vi har hittat rätt med att vakna direkt vid avspark och passningarna sitter mycket bättre. Men det är ändå inte riktigt samma känsla som vid de senaste matcherna. Första halvlek slutar med två mål till vår fördel. 

I andra halvlek är vi inte längre på tå, vi slarvar med kommunikationen och stundtals blir det stillastående. 
Det blir mål i båda näten flera gånger o tjejerna säger själv vid paus att nu måste vi prata med varandra. 

Tredje halvlek är bättre, snygga räddningar och riktigt fina löpningar för att nå fram. Flertalet fina avslut och chanser som inte alltid går vår väg men vi visar flera gånger att vår kondition tar oss långt. Vi orkar och vi kämpar till sista sekund. 
Det blev en ny seger men som tjejerna också sa, inte vår bästa match! Å andra sidan, alla dagar kan inte vara de bästa! Vi hade i alla fall kul! 

Referat: Blentarps BK  - Genarps IF 
2023-09-06 13:31

Vi välkomnar Genarp till Blentarp denna soliga lördagsmorgon. 

Referat: Dalby GIF  - Blentarps BK 
När allt stämmer!
2023-08-26 16:07
Glädje efter matchen

Det är kvalmigt och grått på Dalby IP när vi värmer upp. Tjejerna säger de är taggade men ändå är det väldigt tyst, ingen pratar och det känns som om klockan egentligen är mycket tidigare än vad den är. Snacket i omklädningsrummet blir annorlunda och kort därefter är det matchstart! 
Vi har tidigare kämpat med att inte riktigt komma igång under de första 20 minuterna, idag visar tjejerna tvärtom! Efter bara någon minut sitter första målet. 
Dalby gör sitt yttersta och ganska snabbt har de också kvitterat. Men idag är det Blentarp som har alla rätt! Passningsspelet sitter som det ska, väggspelet lika så!

Det blir många mål men viktigast av allt, alla är delaktiga i spelet, alla kämpar tillsammans! Med en skadad spelare blir det enbart en avbytare och därmed stundtals prövningar men samtidigt märker tjejerna också att de orkar mer än de tror! Tillsammans stöttar de varandra! 

Det är med stora leenden som tjejerna går av plan efter 60 minuter och lika stora leenden från oss ledare! 

 
Våra sponsorer