Välkommen till Blentarps BK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Blentarps BK
Fotboll
Herrlaget

Första pusselbiten på plats
2023-11-07 19:16

Första pusselbiten på plats! 

 

Truppbygget inför kommande säsong är i full gång och först ut i det bygget är assisterande spelande tränare. 

 

En lättnads suck kommer ifrån Umes axlar när det äntligen är på plats. Jonas, Simon och Fredde har dragit ett stort lass föregående säsong med att ständigt vara behjälpliga men viljan till att bara spela och lägga fokus på den biten har alltid varit primärt. 

 

Nu får vi in en rutinerad herre med erfarenhet från högre divisioner som har ambitioner att ta nästa steg i sin fotbollskarriär och det känns naturligt att börja som assisterande. 

Johan är som sagt meriterad som spelare och med sitt fotbollskunnande och syn på fotboll tillsammans med sin vinnarskalle kommer bli ett bra komplement till Ume. 

Som spelare som är han väldigt allsidig. Kommer kunna spela i både en mittbacksroll eller som Anfallare och skulle det behövas så kommer även en sittande roll fungera hur bra som helst. 

 

Johan fick själv följande frågor i sin nya roll. 

 

Vem är du som person? 

  • Social, rak, ärlig och varm. 

    Fotboll ska spelas offensivt. Man ska satsa på att föra matcher med bollinnehav men även gå rakt när det finns läge. Våga sätta på felvänd spelare med gubbe i ryggen, väggspel och även slå tidiga inlägg är nycklar för att vinna i dessa divisioner. 

Hur tycker du att fotboll ska spelas? 

  • Fotboll ska spelas offensivt. Man ska satsa på att föra matcher med bollinnehav men även gå rakt när det finns läge. Våga sätta på felvänd spelare med gubbe i ryggen, väggspel och även slå tidiga inlägg är nycklar för att vinna i dessa divisioner. 

Vad kan du tillföra i din roll som assisterande? 

  • Rutin från en lång fotbollskarriär och väldigt mycket fotbollstittande överlag. Hoppas även kunna tillföra mycket för de yngre spelarna så de kan uppnå sin fulla potential.

Vad kan du tillföra i din roll som spelare?

  • Kan tillföra rutin av att vinna matcher och ta sig upp i divisioner. Men även en bra fot och speluppfattning. Förhoppningsvis resulterar detta i mål, assist vilket i sin tur ger vinster. Förhoppningsvis kan jag också bidra med en god stämning trots att jag kan vara jävligt jobbig i stridens hetta ibland! 

Varför valde du just Blentarps BK?

  • För att det verkar vara en härlig förening med god gemenskap och familjär stämning. Men även min chans att utvecklas i en tränarroll och kunna föra mitt fotbollskunnande vidare i en annan miljö. Umes brinnande engagemang lockade också mig väldigt mycket!Med detta hälsar vi Johan Palmström varmt välkommen till klubben och önskar honom att lycka!


Nyhetsarkiv
"Silly Season"2023-11-06 13:37
Säsongen över2023-10-14 09:49
Vinst hemma mot Esperöd2023-06-28 15:36
Förlust borta mot Ystad2023-06-23 11:05
Hemmamatch mot Åhus IF2023-06-20 22:11
Vinst mot Yngsjö2023-06-04 12:16
 
Våra sponsorer