Välkommen till Blentarps BK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Blentarps BK
Fotboll

P-11/12

Glädje delar vi tillsammans! 

Bortamatch ikväll kl.18:30
2023-09-22 10:13
 
Referat: Spjutstorps IF  - Blentarps BK 
Bortamatch på Bäckavallen
2023-09-12 09:55

Vi kommer till Spjutstorp med ett bra självförtroende! Vi har haft en bra träningsvecka med fokus på försvarsspelet. Vi har tagit hjälp med målvaktsträning av våra egna lag P09/10 och F12/13. 

 

 

Matchen börjar vi med ett högt tempo och med en bra press, men vi lyckas inte hitta in bakom Spjutstorps duktiga målvakt och vi lyckas inte överlista deras backlinje. Där blir det stop!

 

Vi får tyvärr istället ett olyckligtvis mål mot oss! Och nu avlöser funderingarna efter varandra. Hur vi ska hitta och spela oss bakom deras duktiga och stora backar? Vi utnyttjar pausen med ett bra snack och killarna har tillsammans en mycket bra ide, hur vi ska lyckas med det!

 

Efter pausen trycker vi på och följer vår plan. Vi får en frispark med oss ute vid vänster hörnflagga. Denna chansen ska vi utnyttja till 110%. Killarna placerar sig i boxen. Frisparken slås med en pricksäker fot och möts av en duktig panna på bollen Måååååååålllll.

Målet är taget direkt från skolboken och vi har nu reducerat rättvist! 

 

En bra och intensiv fotbollsmatch!

 

Bra målvaktsspel/försvarsspel från båda lagen med högt tempo trots värmen och tuffa dueller.

En grym och svettig fotbollsmatch från båda lagen. 

 

Stort tack till Spjutstorp och domare.

 

 

Referat: Wollsjö AIF  - Blentarps BK 
Bortamatch mot Wollsjö AIF
2023-08-29 15:26

Innan match pratade vi om att vinna boll högt uppe och att vi skulle vara noggranna i både passning och avslut på mål och INTE dra på oss onödiga frisparkar framför eget mål!

 

Vi följer matchplanen och killarna tillsammans gör en strålande match. Vi håller bollen inom laget vi hittar luckorna och vi utnyttjar båda kanterna jättefint och vi håller bredd. Vi vågar också nu använda backarna i uppspelet och det gör att vi kan anfalla med flera spelare. Det gör oss ännu starkare och att vi utnyttjar triangelspel. Försvarsspelet är något vi jobbat med och det tar vi med oss hem till nästa träning. 

 

Tack till hela Wollsjö AIF för en bra match och man får alltid ett trevliga bemötandet.

 

Vi ses snart igen för retur hemma.   

Referat: Blentarps BK  - Wollsjö AIF 
Första seriematchen
2023-05-22 11:21

Vi kommer igång snabbt med vårt spel och det märktes tydligt att vi var både kompis med hemmagräset och boll.  Vi håller ihop försvarsspelet med att ligga nära och vi stänger nästan mitten helt för dom. När vi får dominera med boll då spelar vi både på djupet och vi kan hålla bredd. Då ser fotbollen mycket enkel ut för oss! Vi ska möta Wollsjö AIF igen och då är det borta. Vi hoppas vi kan spela lika bra som vi gjorde hemma.

 

Absolut den bästa starten på serien! Det kommer bli många matcher med en bra bredd på klubbar i serien, så det  ska bli kul att träffa alla lagen/ledarna.

 

Några av lagen känner vi redan i serien och några är helt nya för oss. 

 

 

 

 

 

 

Referat: KristianstadArenaCup - Blentarps Bollklubb P-11/12
KristianstadArenaCup 21 januari 2023
2023-05-02 13:49

Jättekul för killarna att få spela i en sådan stor cup och vi fick backa upp med 2 tjejer. som gjorde det mycket bra! Vi spelar en bra Futsal och får möta bra lag och matcherna är jämna med en härlig teknik och dom är snälla! Riktigt kul!

 

Vi alla njöt av varje sekund vi fick vara ute på planen och fick se en snabb teknisk Futsal.. Vi fick också bytt telefonnummer med andra klubbar som vi ska kontakta längre fram. Kan starkt rekommendera att anmäla sig till denna trevliga Futsal cup i Kristianstad. 

 
Våra sponsorer