Välkommen till Blentarps BK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Blentarps BK
Fotboll

Kävlinge Harrie FF
vs
Blentarps BK
Kävlinge Harrie FFvsBlentarps BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 juni, 10:00
Plats:Högalids IP C-plan 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 132408049
Samling:09:00
Sista matchen
2023-06-18 09:22

Vi åkte till Kävlinge för att spela sista matchen innan sommaruppehållet. Solen gassade och det blev en riktigt fartfylld match. 

På träningarna i veckan har vi pratat om våra senaste matcher, tränat på lite andra strategier så det blev ett utmärkt tillfälle att testa dessa i vårens sista match. 
Nio lite småtrötta tjejer är på plats, det är varmt och solen gassar! Vi pratar mycket om att som tidigare, vara på hugget 110% från start! 
Första halvlek är det mycket fart i, båda lagen är på tå och det vänder snabbt från anfall till försvar. Många målchanser men inga som riktigt vill sig in. 
I andra halvlek blir desto fler mål, från båda lagen. O det är så här det fortsätter. Med flera mål på båda håll, våra tjejer gör många fina löpningar och testar våra nya strategier. Det gör skillnad o vi tar med oss denna goda känsla och erfarenhet när vi nu tar lite sommaruppehåll. 
Vi fortsätter träna för de som är hemma, vår riktiga avslutning har vi 1/7 med årets match mot föräldrarna! 


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer