Följ oss på Facebook
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Blentarps BK
Fotboll

FC Staffanstorp
vs
Blentarps BK
FC StaffanstorpvsBlentarps BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 juni, 10:00
Plats:Staffansvallen plan 3, 5-manna 2
Tävling:
Matchnummer: 132605036
Samling:09:15, Staffansvallen plan 3
Trupp:Ally Blohmé
Astrid Rosberg
Freya Rosén Olsson
Julia Åkesson
Lisen Sandau
Michelle Pfeiffer
Signe Rasmusson
Tuva Åkesson
Tyra Espenkrona
Blåsigt värre!
2024-06-11 10:56

Hårde vindar mötte oss när vi klev ur bilarna på Staffansvallen i Staffanstorp, och det blev inte bättre ute på de öppna konstgräsplanerna… Vart tog sommaren vägen? En ganska jämn match rakt igenom alla tre halvlekar där spelet fördes lika mycket på båda planhalvorna.

Vi skapar bra chanser framåt och får till passningsspel och vårt ”snack” sinsemellan! Vi följer upp och tar oss an motståndarna bra fysiskt. Det blir viktigare och viktigare med ett bra passningsspel och kommunikation vilket tjejerna också märker, så det kommer vi givetvis fortsätta träna på! Tjejerna peppade varandra, både på plan och på bänken var det en bra glöd och kämparanda som bidrog till positiva vibbar trots kyla och blåst. Vi hade lite oflyt med ett par baklängesmål och likadant när vi träffar stolpe eller missar ett läge framåt. Några nya lärdomar och saker att öva på… Staffanstorp var riktigt snabba på att ta hand om sina insparkar från kant, något vi inte alls var beredda på och missade att haka på vilket resulterade i bra chanser för dem mot vårt mål.

Vi lär oss hela tiden och snappar upp saker som vi kan överraska med i kommande matcher. Matchresultat kunde blivit lika poängmässigt men det blev vinst för Staffanstorp denna gång.

Båda lagen kämpade på bra i det blåsiga vädret.

Tack föräldrar och åskådare för supporten!


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer