Följ oss på Facebook
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Blentarps BK
Fotboll

Eslövs BK
vs
Blentarps BK
Eslövs BKvsBlentarps BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 25 maj, 11:00
Plats:Berga IP, naturgräs
Tävling:
Matchnummer: 132605030
Samling:10:15, Berga IP
Trupp:Ally Blohmé
Astrid Rosberg
Freya Rosén Olsson
Julia Åkesson
Kelly Jönsson
Lisen Sandau
Michelle Pfeiffer
Olga Möller Nilsson
Sally Telde
Signe Rasmusson
Tova Holmberg
Tuva Åkesson
Tyra Espenkrona
Eslövs BK - Blentarps BK
2024-05-25 20:45


Eslövs Bk vs Blentarps BK på Berga IP!

Ett väldigt taggat gäng och med positiviteten med oss från Sjöbomatchen hade vi ett bra utgångsläge att bygga på inför lördagens match i Eslöv!

Inför denna matchen hade vi (Erica) ett mycket bra och genomtänkt upplägg för byten så att vi hela tiden hade friska ben och rättvis speltid på plan för alla! Hoppas tjejerna kände likadant!

Vi har fått igång taktiksnacket mer och det märks att tjejerna lyssnar både på oss tränare men även på varandras tips och synpunkter inför match eller i pauserna!
Vi kan bli ännu bättre men det är riktigt kul att se att saker vi tränar på snappas upp och används på plan eller i ”snacket” mellan spelarna!

Första halvlek började, precis som i Sjöbo, även här med ett tidigt mål framåt för vår del! Kul och så viktigt! 
Vi hade kontroll hela matchen även om vi stundtals rörde till det lite onödigt mycket för oss själva och tappade några bollar till motståndarna. Vi kämpade bra hemåt och avstyrde flera anfall/kontringar genom att faktiskt ”göra jobbet” hemåt! 
Starkt och så bra!!!

Bytena funkade bra och det är ett tänk som vi kommer köra vidare med och finslipa vidare på inför nästa match.

Tjejerna snackar mer med varandra på plan, framförallt vid inspark från sidan och manar på varandra om placering och att springa sig ”fria”.

Andra och tredje halvlek gör vi jobbet bra precis som i första. Jämna halvlekar och vi håller oss för det mesta på Eslövs planhalva! Vi gör två mål framåt som tyvärr inte gälls då de är ”direkt in” vilket inte är tillåtet (bollen måste nudda med- eller motspelerska innan den går in)

I tredje fick vi lite problem att ta oss förbi en/ett par duktiga spelare i andra laget som var väldigt ”på” när vi fick boll. 
En nyttig press för vår del att känna på! Något vi ska jobba med på träningarna plus att vi måste lära oss passningar och ännu mer kommunikation på plan!

En klar vinst i spelförmåga och i antal mål (även om det inte officiellt räknas poäng så är det viktigt för spelarna, såklart)!

Många möttes upp på Burger King efteråt för att chilla och bygga teamkänsla utanför plan!

Tack föräldrar för att ni är med och peppar, bygger och på alla sätt kämpar med laget! 
Vi som coacher tycker det är jättekul att ni är med oss så mycket - och så viktigt för tjejerna!

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer