BLENTARPS BKS LOPPMARKNAD PÅ IP 20 Maj kl 13-16
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Blentarps BK
Fotboll

Blentarps Bollklubb
vs
Blentarps Bollklubbvs

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 13 maj, 09:00
Plats:Blentarps IP
Samling: Blentarps IP
Aktivitetsinfo: Hej alla föräldrar!

Nu är det dags för årets andra sammandrag som vi kommer hålla i och detta kommer spelas uppe på vår hemmaplan uppe på IP den 13/5 med följande matcher och motståndare:

10:00 Tomelilla IF Vit
11.30 Tomelilla IF Blå
12:15 Skurups AIF grön

Samlingstid 09.00 uppe på idrottsplatsen.

Eftersom det är vi, vår lag som håller i sammandragningen så kommer vi också behöva föräldrar som står i kiosken denna dag. Önskvärt är 4 föräldrar då två kan stå i kiosken och två vid korvgrillningen då det säkerligen kommer komma en hel del folk denna dagen. Allting kommer finns på plats, och ni kommer få en kort information på plats strax innan utav ansvariga.

Vi behöver vi ha ett svar senast den 5/5. Efter slutdatum så kommer förfrågan gå över till nästa spelare om ni ej svarat.

Fotbollsskor och vattenflaska medtages utav er. Vi ledare tar med oss matchkläder så ombytet sker på plats. Lika så efteråt så byter vi om då kläderna behöver komma tillbaka till oss.

Med vänlig hälsning, Anna, Daniel, Caroline och Andreas
sammandrag
2023-05-15 15:51
massor fotboll

Vi fick lov spela massor av fotboll och vädret var fantastiskt! 

Givetvis så vi "fett" bästa laget (referat från spelare i BBK)

 

I bland är det lite svårt med andra saker som pokar på uppmärksamheten, men generellt bra passningspel, vilken kämparglöd !

Framför allt tror vi alla barnen hade fantastiskt roligt!

 

 

 

 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Våra sponsorer