Följ oss på Facebook
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Blentarps BK
Fotboll

Sjöbo IF
vs
Blentarps BK
Sjöbo IFvsBlentarps BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 17 maj, 18:00
Plats:Sjöbo IP Gumparp C-plan 5-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 132605025
Samling:17:15, Sjöbo IP c-plan
Trupp:Ally Blohmé
Astrid Rosberg
Freya Rosén Olsson
Julia Åkesson
Kelly Jönsson
Lisen Sandau
Michelle Pfeiffer
Olga Möller Nilsson
Sally Telde
Tova Holmberg
Tuva Åkesson
Tyra Espenkrona
Sjöbo IF - Blentarps BK
2024-05-18 09:00

Med vinden i ryggen och kvällssolen i ögonen tog vi oss an Sjöbo på bortaplan. Gumparps IP (Sjöbo ungdomsplan).

Vi kom starkt laddade med gott självförtroende och mycket energi! 
Tjejerna hade stora förhoppningar men realistiska och milda förväntningar då vi haft uppförsbacke de senaste fyra matcherna sen vinsten i Hörby i början på serien. 

Vi öppnade upp starkt med ett mål bara bara någon minut efter avspark! Glöden tändes och vi blev taggade, kanske lite för taggade och glömde lite bort det vi övat på under våra träningar; att fortsätta på bollar och ta för oss mer i närkamperna. Första halvlek svängde fram och tillbaka något men med bra spel från båda lag. 
Men när så andra halvlek startade hade vi fått samla oss något och påmint varandra om att prata, inte alla på bollen samt att våga ”gå in/på” och ta bollen! Vi spelade riktigt bra och höll positioner, pratade sinsemellan om vem som skulle stanna och vem som gick på - helt underbart! 
Våra målvakter Tyra och Freya kämpade och kisade i kvällssolen som stod dem rakt ögonen… Ingen lätt uppgift men de fixade det fint!
I tredje halvlek tappade vi lite fokus och fick ett par onödiga mål mot oss men vi kämpade på bra! Efter matchen samlade vi oss och påminde varandra om hur många mål vi faktiskt gjorde - sju stycken!! Inte illa alls och framförallt var det många som var nöjda med spelet under andra halvlek! Bra och uppmärksamt! 

Vi tar med oss bra skott, bra snack sinsemellan, bra försvar och såklart en del att öva på på kommande träning! Vår kurva pekar uppåt och vi är enormt stolta över vårt lag!

Tack föräldrar som är med och hejar, peppar, ställer frågor och hjälper till på olika sätt! Riktigt kul att ni är ”med i laget”! Tack!

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer